Åbn menuen og se sidestruktur
Søg på skforsyning.dk
Send e-mail til SK Forsyning
Indtast søgeord
Vælg søgemetode
skforsyning-logo
Du er her >

Nyt lys i Korsør

Billede stort:
Nyt lys i Korsør

Nu kommer der ny belysning i Korsørs gamle bydel


SK Forsyning skifter belysningen i den gamle bydel i Korsør. På Fiskergade er opsat en prøvelampe -  CityCharm - det er den, der ses på billedet. Vi sørger for, at de nye lamper kommer til at passe godt ind i de områder, hvor de bliver sat op. Prøvelampen i Fiskergade vil blive erstattet med en lidt anderledes lampe, som lyser lidt mindre - og især mindre ind ad vinduerne i forhold til, hvad prøvelampen gør. 


Visse steder er der i den gamle bydel høje master med gamle lysstofarmaturer. Her vil masterne blive skiftet, så der kommer samme type lamper og master i hele bydelen. I alt 58 lamper vil blive af den nye type.


Hvornår sker der noget?

Vi skifter masterne ud i løbet af november måned. Imidlertid bliver de nye lampehoveder,  sandsynligvis først blive leveret i starten af det nye år. 


Indtil de flotte, nye lamper bliver leveret, bliver der sat midlertidige lamper på de nye master. De midlertidige lamper vil være meget forskellige – så det kan godt være, at det kommer til at se lidt underligt ud i en periode. Fælles for de midlertidige lampehoveder er, at de kan lyse, og at de kan sidde på de nye master. 


Der kommer nye master i følgende gader: 
Strandstræde, Sct. Gertruds Stræde, Baggade, Præstestræde, Kirkestræde, Snukkerupgade, Kirkepladsen, en del af Slottensgade og Blindeport. I disse gader vil der i en periode være meget forskellig belysning.


I følgende gader er det alene lampehovederne, som bliver skiftet:
Fiskergade, halvdelen af Torvet, Resten af Slottensgade og Rosenstræde. Her vil de gamle lampehoveder blive siddende, indtil de nye lampehoveder fra CityCharm er leveret. I mellemtiden bliver der arbejdet på installationen inde i masten, sådan at de er klar til de nye lampehoveder.


Når der arbejdes på anlægget, vil der være kortere perioder uden lys. Vi beklager de gener, som arbejdet vil give, og vi håber, at både beboere og borgere bliver glade for det færdige resultat.

Publiceringsdato
26. oktober 2016
SK Forsyning
Telefonerne er åbne
Man-tors
08-18.00
Fredag
08-13.00
Til toppen