Åbn menuen og se sidestruktur
Søg på skforsyning.dk
Send e-mail til SK Forsyning
Indtast søgeord
Vælg søgemetode
skforsyning-logo
Du er her >

Kloakering af Bøstrup og Kirkerup

Billede stort:

Ifølge Slagelse Kommunes tillæg nr. 4 til den gældende spildevandsplan er det besluttet at Bøstrup og Kirkerup skal kloakrenoveres. Efter et meget

langt tilløb er anlægsarbejdet nu i fuld gang.  

 

Status: Det sker i januar
Vi havde håbet at vi var nået at vi blev færdige med gravearbejdet lige her v. årsskiftet, men desværre er vi ikke nået helt i mål endnu.  Det er dog ikke meget vi mangler i forhold til gravearbejder, så disse skulle gerne være afsluttet med udgangen af måneden. Herefter skal pumpestationerne gøres klar til drift ( pumper og styring).


Når systemet er klar til drift vil vi udsende et klarmeldingsbrev til jer. 
Vigtigt  !!! Der må ikke tilsluttes  før i har modtaget klarmeldingen fra os. 

I Bøstrup er gravearbejdet for spildevand afsluttet, men ligesom i Kirkerup må der ikke tilsluttes før klarmeldingsbrev er modtaget.  

Vi mangler at etablere en regnvandsløsning for en enkelt ejendom.

 

 

Udover ovenstående status giver vi hver uge Kirkerupgruppen (en borgergruppe som blev nedsat efter afholdt borgermøde tilbage i 2013) en kort orientering om den kommende uges arbejder.   Du kan læse om dette på gruppens egen hjemmeside:  http://kirkerup.wix.com/kirkerupkloakering

 

Kort om projektet:
I Kirkerup etableres nyt regn og spildevandssystem. Regnvand ledes til nærliggende vandløb/rende, mens spildevandet fremover skal pumpes til Sørby, hvor det efterfølgende bliver ledt til vores renseanlæg beliggende udenfor Sørby.
I Bøstrup etableres et nyt spildevandsystem som tilkobles en eksisterende spildevandsledning syd for byen. Spildevandet bliver dermed ligeledes ledt til vores renseanlæg ved Sørby.


Anlægsentreprisen udføres af: BRDR. H&S Jensen ApS
Leverandører af pumper er: Grundfos A/S

Yderligere information og kontakt:

Hvis du har spørgsmål til det forestående arbejde, er du velkommen til at kontakte vores rådgiver Fjerring A/S eller SK Spildevand A/S.

Alex Dreijer, Fjerring A/S på tlf. 58 52 01 43

Anders Florup, SK Spildevand A/S på tlf. 58 36 25 66

Anna Fjordside, Slagelse Kommune, tlf. 58 57 46 84   

Publiceringsdato
17. januar 2013
SK Forsyning
Telefonerne er åbne
Man-tors
08-18.00
Fredag
08-13.00
Til toppen