Åbn menuen og se sidestruktur
Søg på skforsyning.dk
Send e-mail til SK Forsyning
Indtast søgeord
Vælg søgemetode
skforsyning-logo
Du er her >

Flere tilskud til energirenoveringer... åbner den 7. april kl. 10.00

Billede stort:
Flere tilskud til energirenoveringer... åbner den 7. april kl. 10.00

...og omlægning til grøn varme

I år bliver reglerne for at søge den såkaldte Bygningspulje justeret, og det godt nyt til dig, der er husejer. Nu laves der nemlig flere ansøgningsrunder, så du ikke skal vente et helt år, hvis du ikke nåede at søge eller hvis din ansøgning blev afvist sidste år.


Tilskuddet sættes samtidig lidt ned. Det betyder, at du får lidt mindre i tilskud, men til gengæld kan flere få en bid af kagen. Tilskuddet ligger nu mellem 21.140-25.850 kr. pr. standardhusstand, og pengene kan søges til f.eks. at udskifte utætte vinduer eller at få installeret en varmepumpe, så du kan få grøn energi direkte ind i dit hjem.


Over halvdelen af tilskudspuljen er rettet mod at udskifte olie-, gas- og biokedler med varmepumper, og det forventes, at 33% vil være udskiftet i 2030. Skal dit hjem være en del af den statistik? Så husk, at du kan søge tilskuddet. Den første ansøgningsrunde åbner ugen efter påske.


Flere ansøgningsrunder vil hjælpe markedet
Den tidligere model, hvor der kun var én ansøgningsrunde om året, betød, at der i perioder blev lavet meget få energirenoveringer og i andre perioder blev lavet rigtig mange. Så udover at gøre det nemmere for den enkelte husejer, vil de nye regler også hjælpe til at skabe et mere stabilt marked.


Se hvordan det hele foregår her

Publiceringsdato
04. marts 2021
SK Forsyning
Telefonerne er åbne
Man-tors
08-18.00
Fredag
08-13.00
Til toppen