Åbn menuen og se sidestruktur
Søg på skforsyning.dk
Sernd e-mail til SK Forsyning
Indtast søgeord
Vælg søgemetode
skforsyning-logo
Du er her >

Kloakering af Stibjerg Huse og Knivkær Strand

Billede stort:
Kloakering af Stibjerg Huse og Knivkær Strand

Kort om projektet:

Slagelse kommune har med udgangspunkt i gældende spildevandsplan besluttet at de resterende større ukloakerede sommerhusområder skal spildevandskloakeres i planperioden. De 2 områder Stibjerg Huse og Knivkær strand er planlagt spildevandskloakeret i 2020.


Status for projektet:(opdateret 6. feb. 2020) 

Vi har i januar arbejdet på fuldt tryk med vores tegningsmateriale, og vi er nu så langt vi er begyndt at sende skitser med placering af kloakstik på de enkelte grunde.  Skitserne sender vi pr. brev  ( til bopælsadressen) så vi er sikre på at alle ejerne får skitserne. Indenfor de næste 2-3 uger burde alle have modtaget stikskitserne i postkassen.
Hvis der ønske om en anden placering end den som vi har foreslået vil der være lidt vejledning i hvad man skal foretage sig i det medfølgende brev.


Vi er også ved at lægge sidste hånd på det udbudsmateriale som skal sendes ud til de entreprenører som skal byde på opgaven. Som det ser ud nu forventer vi at have fundet en entreprenør i starten af marts..

Inden anlægsarbejdet for alvor starter op her i løbet af foråret vil vi også foretage en fotoregistrering af alle ejendommene.  Vi sender særskilt brev (til bopælsadressen)  omkring denne fotoregistrering, således alle bliver informeret.


Tidsplan

Flere er forståeligt nok begyndt at spørge ind til hvornår vi kommer og graver på de enkelte veje. Selve detailtidsplanen laver vi i samarbejde med den entreprenør vi vælger til opgaven, hvilket vil sige at der går lidt tid før vi kan melde dette ud.
Det vi kan sige for nuværende er at vi regner med at etablere byggeplads i ugerne omkring påske, og gravearbejdet vil efterfølgende vil blive opstartet.  For kloakprojektet som helhed regner vi med at være færdige sidst på året. Der bliver som tidligere annonceret (på infomødet) ikke udført større gravearbejder i ugerne 15, og 28-31.
Når vi har udarbejdet detailtidsplan sammen med den udførende entreprenør skal vi nok melde noget yderligere ud.


I udførselsfasen forventer vi endvidere at der løbende bliver informeret (pr. mail og på hjemmeside) om hvor der graves og hvornår.

 

Tillæg til spildevandsplanen - Status

Den offentlige høring af tillægget blev afsluttet d. 2. januar, og er nu på vej igennem udvalg og byråd for endelig godkendelse. Tillægget er netop godkendt af Miljø,- Plan- og Landdistriktsudvalget( d. 3. februar 2020 ) og behandles herefter endeligt af byrådet d. 24. februar.  Dagsordner/referater af udvalgs og byrådsmøde kan ses på Sl. kommunes hjemmeside.


 

Infomøde 

I Forbindelse med projektet blev der d. 2. dec. 2019 infomøde om projektet og Sl. kommunes tillæg til spildevandsplanen.


Præsentationsmaterialet og spørgsmål/svar  fra infomødet:

Præsentation infomøde 2. dec.

Infomøde 2.dec spørgsmål/svar


Er der spørgsmål til projektet eller tillægget kan følgende kontaktes:

Spørgsmål vedr. tillæg til spildevandsplan -  Nikolaj Mikkelsen, Slagelse Kommune tlf. 58 57 34 64 e-mail - nimik@slagelse.dk

Spørgsmål vedr. kloakprojektet -  Anders Florup, SK Forsyning tlf. 58 36 25 660 e-mail - afn@skforsyning.dk

 
Publiceringsdato
18. december 2019
Job hos SK Forsyning:

Vi har i øjeblikket ingen ledige stillinger
SK Forsyning
Telefonerne er åbne
Man-tors
08-18.00
Fredag
08-13.00
Til toppen