Åbn menuen og se sidestruktur
Søg på skforsyning.dk
Send e-mail til SK Forsyning
Indtast søgeord
Vælg søgemetode
SK-Logo-2021
Du er her >

Glænø Kalv & Ko fik Sydbank og SK Forsynings Klima- og Miljøpris

Billede stort:
Glænø Kalv & Ko fik Sydbank og SK Forsynings Klima- og Miljøpris

Glænø Kalv & Ko løber med Sydbank og SK Forsynings Klima- og miljøpris

Fredag aften løb den femte udgave af Erhvervs Awards løbet af stablen på Gardehusarkasernen ved Slagelse. Sydbank og SK Forsyning har i år uddelt Klima- og Miljøprisen for første gang.


Der har været skarp konkurrence blandt de nominerede, som var Stop Spild Lokalt, Glænø Kalv & Ko og HJ Huse - alle tre lokale fyrtårne, der hver dag gør en indsats for vores miljø.

Det blev Glænø Kalv & Ko, der løb af med Klima- og Miljøprisen. Det er en virksomhed, der i en sjælden grad lægger helhedsforståelse til grund i sin produktion og i sit klima og miljøsyn.


Glænø Kalv & Ko er en åben virksomhed, der værner om vor fælles natur – fører sit klimaregnskab konsekvent, og derigennem dokumenterer et stærkt begrænset co2-udslip i forhold til konventionel produktion. Endelig gør Glænø Kalv & Ko en helt særlig indsats for at være åben om og udbrede kendskabet til en klima- og miljørigtig produktion til sine omgivelser – og dette ikke af kommercielle grunde.


De synlige beviser på hæderen består af et klimamaleri udført af lokale Estrid Eriksen, et egetræ, der jo i sig selv er et grønt bevis, som vil bidrage til nedbringelsen af CO2-udslippet i mange, mange år samt et velfortjent diplom.

Til lykke til Glænø Kalv & Ko

Publiceringsdato
11. november 2019
SK Forsyning
Telefonerne er åbne
Man-tors
08-18.00
Fredag
08-13.00
Til toppen